Газови уредбиигазов инжекцион
тел: 02/ 955 63 53,0877 555 359, 0888 62 61 63, e-mail: office@bggas.com

За нас


Нашият екип е съставен от специалисти с дългогодишен опит в областта на монтиране и поддръжка на газови уредби. Те могат да Ви предложат професионална консултация при избора на типа газова уредба, съответстващ на Вашия автомобил и изисквания. Всички монтирани системи и компоненти (стандартни газови уредби; газов инжекцион; метанови уредби), са с необходимите сертификати за качество и преминали задължителните за тях тестове.

 

Влагането на качествени материали и консумативи, и професионализма на екипа, свеждат до минимум възможни проблеми с Вашия автомобил. За съжаление и най-добрата газова уредба може да даде „фабричен дефект”. Тогава е много важно да можете да разчитате на бърза и професионална намеса за отстраняване на проблема. Нашето гаранционно обслужване предлага бърза и качествена подмяна на дефектиралият детайл, без това да Ви струва допълнителни средства.

 

Всяка рекламация се анализира и се взимат мерки за предотвратяването им. Всичко това дава резултат, като за последните 100 монтажа в рамките на гаранционния срок имаме само 1 дефектирала газова уредба.